marți, 25 septembrie 2012

Cate ceva despre publicitate


Publicitate

     Publicitatea reprezinta activitatile si procesele de creare, comunicare, transmitere si schimb de oferte care au valoare pentru consumatori, clienti, parteneri sau societate, in general.
     Pentru afaceri, publicitatea reprezinta procesul prin care companiile creeaza valoare so construiesc relatii puternice cu consumatorii, cu scopul de a capta in schimb valoare de la consumatori. Aceasta activitate presupune practic crearea de de valoare, solutii si relatii fie pe termen scurt, fie pe termen lung cu o companie sau un brand, generand strategii care necesita tehnici de vanzare, comunicare in afaceri si de cercetare si dezvoltare. Este un proces integrat prin care companiile dezvolta relatii puternice cu clientii, creand in acelasi timp valoare atat pentru ele, cat si pentru consumatori.
     Prin publicitate este identificat consumatorul pentru a-i satisface necesitatile in vederea pastrarii acestuia. Avand consumatorul in centrul activitatilor, marketingul reprezinta una dintre componentele majore ale managementului in afaceri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu